GLA:D princippet

For folk med ondt i led og muskler/slidgigt

Få en lettere hverdag gennem målrettet motion efter GLA:D princippet.Du kan her melde dig til to forskellige hold. Et, hvor der max. er 7 deltagere. som har behov for individuel vejledning i forbindelse med deres smerteproblematikker og et, der er målrettet personer, der allerede har gennemgået et GLA:D forløb og ønsker at vedligeholde/følge op på dette samt personer, der mærker begyndende smerteproblematikker og ønsker at mindske generne og forebygge en forværring af tilstanden.

Gennem specifik træning og tilegnet viden sigter dette hold mod at reducere dine smerter, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation. Holdet er for personer med artrose (slidgigt) men også for alle, der har ondt i led og muskler og ønsker at styrke musklerne omkring leddene og/eller forebygge slidgigt.

Du lærer på holdet om artrosens (slidgigt) kendetegn, risikofaktorer, symptomer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet, smertehåndtering, hjælp til selvhjælp m.m

Programmet indeholder opvarmning af hele kroppen, øvelser, der sigter mod hensigtsmæssig brug af kroppen samt styrketræning og af-og udspænding.

Der anvendes bl.a. elastikker og bolde.

Vi tilråder, at du møder op i behageligt, løstsiddende træningstøj.

Vi starter hold op igen fra 10. september 2019. NU OGSÅ HOLD OM EFTERMIDDAGEN. KONTAKT SKOLELEDER

Ved spørgsmål kontakt skoleleder Susanne Baumgartner på

Mobil: 24 43 87 86 eller

E-mail: goksonderborg@gmail.com

Tilmeld og læs mere her