Kosthold

billede, Sahra 1.jpg

Kosthold for dig, der oplever kroniske smerter i hverdagen og som vil gøre noget godt, sundt og helbredende for kroppen igennem antiinflammatorisk kost.

Opdag den positive indflydelse og forandring, der sker med kroppen. Kom og bliv introduceret til en nem og sund antiinflammatorisk kost, der bl.a. kan forbedre din tarmflora, dit blodtryk, kolesteroltal og andre livsstilssygdomme. 

Vil du styrke din krop og dit helbred, så prøv vores kosthold. Forebyggelse er en stor hjælp for at undgå flere livsstilssygdomme og mindske smerter. Ved at passe og pleje din krop med de rigtige madvarer vil du opleve energi, livsglæde og mere overskud i hverdagen, samtidig med, at du bliver sund og øger dit velvære.

Vi vil i køkkenet også have fokus på arbejdsstillinger og ledaflastende hjælpemidler i forhold til de udfordringer, man kan opleve i køkkenet. Med mange års erfaring som ergoterapeut, både i det offentlige og private, kan vores underviser vejlede og undervise lige præcis i dine personlige udfordringer. Samtidig vil hun have fokus på mental træning i forhold til ændring af vaner og tankemønster. Her vil du opleve, at den antiinflammatoriske livsstil, udover ovennævnte også helt automatisk kan være med til at give dig et vægttab, hvis du ønsker dette. 

Vi mødes i alt 6 gange og laver mad sammen, som vi nyder i køkkenets tilstødende café (varighed pr. gang 3 lektioner)

Underviser: ergoterapeut med kostvejlederuddannelsen. 

Hold hver 14. dag, tirsdage fra kl. 10.00-12.30/13.00 med opstart tirsdag den 03.03.2020

Hold hver 14. dag, tirsdage fra kl. 17.30-20.00/20.30 med opstart tirsdag den 03.03.2020

ELLER

For dig, der ønsker at omlægge din livsstil på en sund, god og nem måde og derigennem opnå et varigt vægttab, samtidig med at du forbedrer din tarmflora, dit blodtryk, kolesteroltal og andre livsstilssygdomme. Også på dette hold har vi fokus på antiinflammatorisk kost, samtidig med at du opdager helt nye tilgange til dit vægttab og hvilken indflydelse den rigtige kost har på såvel sundhed, humør, livsglæde, energi og velvære.

En kostvejleder guider dig til en omlægning af din livsstil. Du afprøver forskellige opskrifter og får en kostplan med hjem, som du kan følge fra gang til gang. Der er mulighed for at blive vejet for at følge resultaterne. Vejningen foregår i fuld diskretion før hver undervisningsgang.

Vi mødes i alt 5 gange og laver mad sammen, som vi nyder i køkkenets tilstødende café (varighed pr. gang 2,5 - 3 timer). 

Med i prisen får du en halv times personlig vejning og vejledning af kostvejleder før opstart af holdet hvis du ønsker det.

Underviser er kostvejleder.

Hold hver 14. dag, torsdage fra kl. 10.00-12.30/13.00 med opstart torsdag den 10.09.2020

Hold hver 14. dag, torsdage fra kl. 17.30-20.00/20.30 med opstart torsdag den 10.09.2020

Kosthold kun for mænd - herrego' kost - få inspiration til sund og nem mad i hverdagen, hvor både grøntsager, bacon, fløde og endda chokolade vil være nogle af ingredienserne.

FOR ALLE KOSTHOLD:

Pris i alt 948 kr. (der må påregnes en lille ekstraudgift til madindkøb, typisk 40-50 kr. pr. gang)

Hold startes op under forudsætning af, at der er min. 6 tilmeldinger. Nærmere oplysninger ved henvendelse til skoleleder.

Sted: Aftenskolernes hus, køkkenet/caféen, Voldgade 3 (indgang fra Batterivej).

dof