Antiinflammatorisk kost

Kosthold for dig, der oplever kroniske smerter i hverdagen og som vil gøre noget godt, sundt og helbredende for kroppen igennem antiinflammatorisk kost.

Opdag den positive indflydelse og forandring, der sker med kroppen. Kom og bliv introduceret til en nem og sund antiinflammatorisk kost, der bl.a. kan forbedre din tarmflora, dit blodtryk, kolesteroltal og andre livsstilssygdomme. 

Vil du styrke din krop og dit helbred, så prøv vores kosthold. Forebyggelse er en stor hjælp for at undgå flere livsstilssygdomme og mindske smerter. Ved at passe og pleje din krop med de rigtige madvarer vil du opleve energi, livsglæde og mere overskud i hverdagen, samtidig med, at du bliver sund og øger dit velvære.

Vi vil i køkkenet også have fokus på arbejdsstillinger og ledaflastende hjælpemidler i forhold til de udfordringer, man kan opleve i køkkenet. Med mange års erfaring som ergoterapeut, både i det offentlige og private, kan vores underviser vejlede og undervise lige præcis i dine personlige udfordringer. Samtidig vil hun have fokus på mental træning i forhold til ændring af vaner og tankemønster. Her vil du opleve, at den antiinflammatoriske livsstil, udover ovennævnte også helt automatisk kan være med til at give dig et vægttab, hvis du ønsker dette. 

Vi mødes i alt 6 gange og laver mad sammen, som vi nyder i køkkenets tilstødende café (varighed pr. gang 3 lektioner)

Underviser: ergoterapeut med kostvejlederuddannelsen. 

Hold hver 14. dag, tirsdage fra kl. 10.00-12.30/13.00 med opstart tirsdag den 08.09.2020

Hold hver 14. dag, tirsdage fra kl. 17.30-20.00/20.30 med opstart tirsdag den 08.09.2020

FOR ALLE KOSTHOLD:

Pris i alt 948 kr. (der må påregnes en lille ekstraudgift til madindkøb, typisk 40-50 kr. pr. gan

dof