Nyheder

Arrangementer og foredrag

VIGTIGT          VIGTIGT          VIGTIGT     

EFTERÅRETS HOLD BLIVER SNAREST LAGT PÅ HJEMMESIDEN

CORONA NYT
SÅ ER DER ENDELIG GODE NYHEDER HER PÅ SIDEN.
Efter nedlukning af samtlige hold siden 11. marts kan vi nu oplyse, at alle hold på land starter op i begyndelsen af august. Præcis dato følger og vil blive sendt ud til de enkelte deltagere.
Med hensyn til varmtvandshold vil disse atter starte op fra den 31.08.2020.
Flere af vores dygtige undervisere har brugt den ledige tid på at dygtiggøre sig yderligere, så I kan glæde jer til endnu flere spændende tiltag på vore kurser.
HVAD MED DE PENGE, DER ER BETALT IND FOR DELTAGELSE PÅ DE FORSKELLIGE HOLD?
For alle de, der har ladet indbetalingen til os stå, gælder, at I er sikret den plads på holdet/holdene, i havde før nedlukningen. De lektioner, I ikke nåede at få i foråret er således automatisk overført til efterårssæsonen. Hvis I ønsker at få flere undervisningslektioner i efteråret, vil dette være en mulighed. (også for kostholdene gælder, at antal gange kan øges). Nærmere omkring dette vil blive sendt ud til jer alle i løbet af sommeren.
Vi savner jer alle sammen og glæder os til at kunne byde jer velkommen igen til august. Tak for jeres store loyalitet i forbindelse med denne uhyggelige pandemi.
GENERALFORSAMLING vil blive gennemført i løbet af efteråret, når dette atter kan lade sig gøre. I mellemtiden holder GOK Sønderborg skruen i vandet og bruger tiden på at udvikle nye, spændende tilbud til alle jer dejlige mennesker derude!
Rigtig god sommer til alle og vel mødt efter sommerferien.
Med venlig hilsen
GOK Sønderborg
Susanne Baumgartner
Skoleleder, formand

dof