Nyheder

Arrangementer og foredrag

VIGTIGT          VIGTIGT          VIGTIGT

CORONA NYT
Det ligger nu fast, at ingen af vore hold er blandt de hold, der kan starte op på denne side af sommerferien. Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi stiler mod at starte vore hold op igen i starten af august 2020. Dette selvfølgelig under forudsætning af, at udviklingen fortsætter i den positive retning, vi oplever nu.
Vi starter IKKE op, før det er forsvarligt og er bl.a. også afhængige af, hvornår vi atter kan komme i bassin, men vi vil gradvist starte op i takt med, at det kan lade sig gøre.
HVAD MED DE PENGE, DER ER BETALT IND FOR DELTAGELSE PÅ DE FORSKELLIGE HOLD?
For alle de, der har ladet indbetalingen til os stå, gælder, at I er sikret den plads på holdet/holdene, i havde før nedlukningen, så snart vi åbner op igen. De lektioner, I ikke nåede at få i foråret er således automatisk overført til efterårssæsonen. Hvis I ønsker at få flere undervisningslektioner i efteråret, således at vi, i stedet for de normale 13 gange, udvider til f.eks. 18 gange, vil dette være en mulighed. (også for kostholdene gælder, at antal gange kan øges).
Vi savner jer alle sammen og glæder os til forhåbentlig at kunne byde jer velkommen igen til august. Tak for jeres store loyalitet i forbindelse med denne uhyggelige pandemi.
GENERALFORSAMLING vil blive gennemført i løbet af efteråret, når dette atter kan lade sig gøre. I mellemtiden holder GOK Sønderborg skruen i vandet og bruger tiden på at udvikle nye, spændende tilbud til alle jer dejlige mennesker derude!
Rigtig god sommer til alle og vel mødt efter sommerferien.
Med venlig hilsen
GOK Sønderborg
Susanne Baumgartner
Skoleleder, formand