Yoga

Corpus Vitalis Yoga - en yogaform for alle

Yoga unge.jpg (1)

Har du brug for et pusterum i en travl hverdag, koble fra og blive ladet op, så tilbyder GOK Sønderborg nu Corpus Vitalis Yoga, som har fokus på rolige øvelser og bevidsthed om åndedrættet.

Yogaen stammer oprindeligt fra Indien, og er ofte en serie af aktive bevægelser, hvor der er et tilhørende åndedræt og hvor udøveren bruger yogaen til at nå et højere åndelig niveau.

Yogaen er med til at styrke de svage områder i kroppen og man kommer i løbet af en Yoga time igennem hele kroppen, idet både små og store muskelgrupper trænes.

Corpus Vitalis Yoga er en yogaform for alle med øvelser til både nybegyndere og de mere øvede. Yogaen er bevægelser, der styrker både fysisk og psykisk og er beregnet til dig, der gerne vil holde din krop i gang på en god og sund måde. Yogaen består af en kort opvarmning, en serie af øvelser og afsluttes med en afspænding. Der vil blive taget hensyn til alle og øvelserne vil blive valgt med det formål at alle skal kunne være med.

CORONA

Da der er strenge krav til hygiejnen, er vi desværre nødsaget til at bede jer om selv at medbringe en måtte, en lille pude og et lagen eller håndklæde. Vi må ikke anvende husets. Måtter kan købes i Tiger butikken for 150 kr., i Føtex fra 129 kr., Harald Nyborg fra 99 kr. MEN pris og kvalitet hænger ofte sammen! Pas på ikke at købe måtten for tynd. Vi arbejder på, om vi kan tilbyde jer at købe måtter til en rimelig pris, men en god kvalitet, da gode måtter ofte koster mellem 250 og 300 kr, så vent evt. til efter første gang med at anskaffe noget og drøft et med underviser.

dof